ASSALAMMUALAIKUM && PEACE TO ALL . THIS BLOGGER IS MY ORIGINAL BLOG . KALAU ADE APA-2 YG TAK PUASHATI , DROP LA KAT SHOUTBOX TU . TAP HARAP-2 JGAN LAH SAMPAI TAK PUASHATI KAN :)KALAU NAK SELALU BACA ENTRY DALAM NI , FOLLOW LAH KAY . NANT SAYA FOLLOW AWAK JUGA . DAH BACA ENTRY ? BEST KE TAK BEST ? JAP-2 . COMMENT LAH SIKIT AWAK , KALAU TAK PUN LIKE CUKUP LAH . HEHE TY ALL^^

raya ? perlu ubah gaya rambut ?


hell hell lo ebiwan :D assalammualaikum.
okay sini dekatkan telinga, mari bukak mata besaq-2 hihi :) harini, malam ni, saat ni, saya ingin mengishtiharkan esok raya okay dah nampak sgat menipunya kan kan? haa bila cakap pasal raya kan, mest ramai yg mgalami situasi mcamni ''Eh ak nak beli itu baru lah'' ''Eh ak nak buat ini baru lah'' okay dah nampak kan katsitu? bila raya menjelang, mula lah nak ni baru, tu baru, itu ini baru. sampai-2 rambut pun nak rambut baru *haa ak lah tuu. hahaha betul kan?

sebab ape haa ak pun tktau nak habaq camna, yelaa biasalah. raya setahun sekali, rasanya tk salah klau dlam setahun tu, sekali jea kita bermeriah *walaupun sebenarnya sgat elok jika bersederhana. kan? ala biasalah tuu. okay sebenarnya nak cerita pasal rambut, tap tk pasal-2 jea topiknya smpai situ. kluar simpang dah ni kak! haha bila sebut rambut raya, rambut raya ak pun terikut nak buat *bukan ikut sesiapa, diri sendiri lah hahaha. elehhhh! nak tiru org jea tau kan ak ni. hehe rambut raya ak thun ni hanyalah tukar warna rambut ak, dripada warna cherish red, ak nak bag warna gelap sikit laa, medium brown sudah. hee :D lbih kurg mcam kat bawah ni laa -->
lawa kan? nak nak nak hehehe superb lah kannnnnnnnn! okay mayb dalam hari selasa ni peg buat then nant dah buat insyaAllah ak post pict tu ktsini okay malam dah larut, masuk tido dulu kayyyy. adri tad ak dok gosok-2 mata ni haa, naik lebam haha. okay disini tipu ya kawan-2 hahaha kbye! goodnight all, goodnight readers, goodnight blogger hihi.

p/s ; selamat hari raya


No comments: